Kontakta oss
Ta nästa steg

Återförsäljare - Sverige

Kul att du är mer intresserad av våra produkter - ta kontakt med någon av våra återförsäljare för att ta nästa steg!

Glasbutiken

Vi är ett mindre företag som har hållbarhet varmt om hjärtat och så långt det går kommer vi göra det vi kan för att värna om vår värld. Digitaliseringen är en möjlighet för butiken att leva i den nya tiden och vårt sätt att nå ut.

Vi vill sälja en produkt som gör alla till hemma-fixare, i den mån det går ska vi renovera det som finns. Vill du ha råd om vilket glas som passar bäst arbetar vi med de främsta inom branschen. Det räcker inte enbart att kunna produkterna utan även designen är vårt fokus.

Erfarenheten av glas och glasrelaterade produkter finns i bolaget och är sedan många år tillbaka. Vi satsar på olika generationer för en bred spridning inom kunskap av material men även företagandet där vi ser en långsiktighet.

TA NÄSTA STEG

Återförsäljare - Norge

Kul att du är mer intresserad av våra produkter - ta kontakt med någon av våra återförsäljare för att ta nästa steg!

Råde glass

Vi leverer våre produkter til hele Norge, men ønskes det at vi skal montere vinterhager eller innglassing, blir det ofte Østlandet som blir det mest naturlige nedslagsfeltet. Allikevel samarbeider vi med håndverkere og andre bedrifter over hele landet, så ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til.Råde Glass har levert mange vinterhager til Moss, Fredrikstad og Sarpsborg, men også mye til området rundt Oslo, som Follo, Ski, Vestby og Romerike.Sunrise AS

Lång erfarenhet av glas och uterum, har levererat över 100 uterum i Trondelag.

Erbjuder komplett lösning med entreprenad på och byggnation.

Mester Bygg & Uterom AS

Kvalifisert arbeid lønner seg i lengden!

Mester Bygg og Uterom har lang erfaring innenfor håndverkstjenester både når det gjelder nybygg og ved restaurering eller tilbygg. Vi er opptatt av kvalitet og presisjon i jobben vi gjør, og at det blir utført til avtalt pris og tid. Vi vet hvor viktig hjemmet ditt er, og strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd og få det du forventer.

Fauske Multiservice AS

Multiservice Fauske er et lite og veletablert firma som har vært i denne bransjen i 30 år.
Målet vårt har hele tiden vært å være så allsidig og fleksibel som mulig, noe som har gjort Multiservice Fauske til blant de ledende på det lokale markedet.