Kontakta oss
Måttanpassade uterumspartier

Skjutpartier

Vi har ett brett utbud av skjutpartier som vi tillverkar i dina mått i Sverige.
Core

Sommar

Core

Core är vår storsäljare men samtidigt vårt enklaste systemför ofta behöver man inte mer än detta! Men att kalla det enkelt är att göra det lite lätt för sig, vi på Nordicview gör aldrig avkall på varken kvalitet eller utförande.

Core är en kvalitetsprodukt som sluter tätt, har en gedigen och stabil konstruktion som inte skramlar eller slår.  Core har alltid lika breda dörrblad oavsett storlek på glaspartier.

Förlängd sommar

Core+

Core + bygger på samma system som Core fast det har 16mm isolerglas.

Core + är en kvalitetsprodukt som sluter tätt, har en gedigen och stabil konstruktion som inte skramlar eller slår. Det är alltid lika breda dörrblad oavsett storlek på glaspartier. Profilerna är oisolerade men man kan välja på flera olika glas för att få olika U-värden (isoleringsförmåga). Core + har ett härdatisolerglas, välj mellan olika funktioner på glaset.

Vår/höst

Super

Super är ett stabilt karmsystem med 24 mm isolerglas. Super är för dig som vill nyttja uterummet på våren och hösten. Profilerna är oisolerade men man kan välja på flera olika glas för att få olika U-värden (isoleringsförmåga).

Super har ett 24 mm tjockt härdat isolersäkerhetsglaskassett, välj mellan olika funktioner på glasen. Super har ett karmsystem vilket gör att hela partiet blir mycket stabilt och kraftfullt. Systemet är också utrustat med en integrerad kondensränna som fångar upp eventuell invändig kondens på glasen samt en utvändig droppnäsa i ovankant av partiet.

Vinter

Edge

Edge är valet för dig som vill ha möjlighet att använda ditt uterum året runt. Profilerna är isolerade, inbyggda tätningar och termiskt brutna köldbryggor ger en mycket god isolering. Edge levereras alltid med 28 mm isolerglaskassett. De gedigna profilerna säkerställer ett stabilt och hållbart parti.

Systemet är också utrustade med en integrerad kondensränna som fångar upp eventuell invändig kondens på glasen samt en utvändig droppnäsa i ovankant av partiet.

Maximera din utsikt

Space

En helglasad skjutdörr ger dig hela utsikten, utan störande vertikalprofiler. Med Nordicview Space kan du skapa rum utan att begränsa frihetskänslan!

Space går beroende på mått få i 8 mm eller 10 mm härdat enkelglas.